Lähiruokaseminaari Laitilan Louhenlinnassa 19.11.2013

Lähiruokaseminaari Laitilan Louhenlinnassa veti paikalle reilut kolmekymmentä osallistujaa.

Tilaisuuden ohjelma

Tilaisuuden avaus ja katsaus Vakka-Suomen elintarviketoimialan kehittämiseen, Heidi Jaakkola, Ukipolis Oy

Reko-sopimus, uudenlainen malli alkutuotannon suoramyyntiin

Paikallisruokatukun perustaminen ja ketjuttaminen, Kimmo Remes, LähiPuoti Remes Oy

Pihvikarjanlihan tuotteistaminen ja suoramyynti, tilayhteistyö, Esko Rissanen, Hyvätuuli Highland

Termo-palvelu, ratkaisu pienten elintarvike-erien kylmäkuljetukseen, Raine Kienokoski, Itella Oyj

Lisää tietoa tilaisuudesta, seminaariesityksistä ja esittäjien yhteystiedot:

Heidi Jaakkola
projektipäällikkö
Elintarvikela nousuun Vakka-Suomessa -hanke
Ukipolis Oy
puh. 044-7732212
heidi.jaakkola(at)ukipolis.fi