Lähiruokaseminaari Laitilan Louhenlinnassa 19.11.2013
Tilaisuuden ohjelma
Tilaisuuden avaus ja katsaus Vakka-Suomen elintarviketoimialan kehittämiseen, Heidi Jaakkola, Ukipolis Oy
Reko-sopimus, uudenlainen malli alkutuotannon suoramyyntiin
Paikallisruokatukun perustaminen ja ketjuttaminen, Kimmo Remes, LähiPuoti Remes Oy
Pihvikarjanlihan tuotteistaminen ja suoramyynti, tilayhteistyö, Esko Rissanen, Hyvätuuli Highland
Termo-palvelu, ratkaisu pienten elintarvike-erien kylmäkuljetukseen, Raine Kienokoski, Itella Oyj
Tilaisuuden avaus ja katsaus Vakka-Suomen elintarviketoimialan kehittämiseen, Heidi Jaakkola, Ukipolis Oy
Reko-sopimus, uudenlainen malli alkutuotannon suoramyyntiin
Paikallisruokatukun perustaminen ja ketjuttaminen, Kimmo Remes, LähiPuoti Remes Oy
Pihvikarjanlihan tuotteistaminen ja suoramyynti, tilayhteistyö, Esko Rissanen, Hyvätuuli Highland
Termo-palvelu, ratkaisu pienten elintarvike-erien kylmäkuljetukseen, Raine Kienokoski, Itella Oyj
Lisää tietoa tilaisuudesta, seminaariesityksistä ja esittäjien yhteystiedot:
Heidi Jaakkola
projektipäällikkö
Elintarvikela nousuun Vakka-Suomessa -hanke
Ukipolis Oy
puh. 044-7732212
heidi.jaakkola(at)ukipolis.fi