Syötävän hyvää -hanke

Hankkeessa kerätään tietoa alueen kaupoista kertyvistä ja alkutuotannon tuotteiden pakkaamisen
yhteydessä syntyvästä hävikistä. Hankkeessa kartoitetaan mahdollisuuksia hävikin uudelleen hyödyntämiseen jalostuksessa. Hankkeen tuloksena syntyy hävikkiraaka-aineista valmistettuja elintarviketuotteita, joiden tuotteistamisessa tuodaan esille erilaisia ruokakulttuureja ja etnisiä makuja.

Hanke tehdään yhteistyössä Turun ammattikorkeakoulun kanssa.

Projektikoordinaattori: Granger T. Simmons, granger.simmons@ukipolis.fi, puh. 044 773 2202

Toteutusaika: 1.9.2021 - 31.12.2023

Rahoitus: Manner-Suomen maaseudun kehittämisohjelma 2014-2020 / Leader Ravakka, kuntaosuudesta vastaa Uudenkaupungin kaupunki