Tapahtumakalenteri

-

Tiistai 6.6.2023

Erotu tarinallistamalla! Tarinasta tuotteeksi ja asiakkaan koettavaksi!6.6.2023 12:00 - 15:00 - Kauri sali, Sepänkatu 6, Uusikaupunki

Tarinallistaminen on tämän päivän parasta viestintää, markkinointia ja myyntiä. Tarinallistamisen avulla yritykset voivat tuottaa asiakkaille elämyksiä, jotka ovat vaikuttavia ja erottuvia. Matkailussa tarina on liiketoiminnan sydän.

Tarinallistaja Anne Kalliomäki kertoo, mitä tarinallistaminen on ja mitä hyötyä siitä on matkailuyrittäjälle. Kuulet käytännön esimerkkejä tarinallistamisesta. Koulutuksen pajassa opit, miten voit aloittaa oman yrityksesi ydintarinan tunnistamisen Stooripuu-menetelmän avulla. Tule mukaan kehittämään oman liiketoimintasi tarinallistamista!

Anne Kalliomäki Tarinakone Oy:sta, on tehnyt töitä jo yli 10 vuoden ajan erityisesti matkailun tarinallistamisen parissa. Anne on kirjoittanut kirjan”Tarinallistaminen – palvelukokemuksen punainen lanka”. Kirja palkittiin Hopeasulka-palkinnolla 2015. Hän on myös Visit Finland Akatemiavalmentaja. Tarinakone Oy:n asiakkaita mm. Santa’s Hotels, Hullu Poro, Vuokatin Aateli, Jättiläisenmaa. Anne on yrityksensä Tarinakoneen kautta toteuttanut satoja tarinallistamisen koulutuksia ja tuottanut jo yli sata ydintarinaa erilaisille yrityksille ja organisaatioille. Voit ladata ilmaisen tarinallistamisen oppaan Tarinakoneen sivuilta: www.tarinakone.fi.

Tilaisuus järjestetään Uudessakaupungissa 6.6.2023 klo 12-15 Kauri salissa (Sepänkatu 6, Uusikaupunki). Mukaan pääsee myös etäyhteydellä luento-osuuteen. Kannattaa kuitenkin muistaa, että työpajassa syntyvät uudet ideat ja keskustelut tarinallistamisen asiantuntijan sekä muiden toimijoiden kanssa ovat usein korvaamattomia!

Ilmoittaudu mukaan 3.6.2023 mennessä tästä linkistä: https://survey.hakosalo.fi/ukipolis/k/JSRNDPWY2Q .

Tilaisuuden järjestävät Ukipoliksen hallinnoimat Pelme- ja Tukeva –hankkeet.

Tervetuloa!

Tapahtuman kotisivut

Keskiviikko 7.6.2023

Matkailu- ja palveluyrityksen sosiaalisen median markkinointi ja digitaaliset jakelukanavat 7.6.2023 12:30 - 15:30 - Ravintola Paddock, Virttaa

Missä sosiaalisenmedian kanavassa matkailuyrityksen tulisi näkyä ja miten kasvatan näkyvyyttäni siellä? Miten toteutan tehokkaan sosiaalisen median markkinointikampanjan? Mitä digitaalisia jakelu- ja myyntikanavia on matkailuyrityksille tarjolla? Missä minun kannattaisi myydä tuotteitani ja mitkä asiat vaikuttavat tuotteeni myyntiin verkossa?

 

Valmennuksessa käsitellään sosiaalisen median periaatteita lyhyesti, sekä syvemmin sosiaalisen median maksullisen kampanjan toteuttamista. Maksullisen kampanjan laatiminen ja kohdentaminen käydään läpi. Valmennuksen toisessa osassa käydään läpi matkailijan digitaalista polkua ja erilaisia digitaalisia jakelukanavia. Digitaalisten jakelu- ja myyntikanavien tuotteiden myyntiin vaikuttaa moni asia, jotka käydään läpi lyhyesti.

 

Valmennuksen jälkeen osallistuja ymmärtää missä sosiaalisen median kanavassa yrityksen tulisi olla näkyvissä ja miten toteuttaa onnistunut kampanja omalle kohderyhmälleen. Lisäksi osallistujalla on käsitys millaisia jakelukanavia matkailussa on tarjolla ja mitkä asiat vaikuttavat tuotteen myyntiin verkossa.

 

Valmentajana toimii osaava ja innostava Visit Finland Akatemian valmentaja Outi Mertamo. Tilaisuus järjestetään Virttaalla, Ravintola Paddockin salissa (Jarno Saarisentie, Virttaa).

Ilmoittaudu mukaan viimeistään 2.6.2023: https://survey.hakosalo.fi/ukipolis/k/JFQVHZR36R

 

Tilaisuuden järjestää Pelme-hanke.

 

Tervetuloa!

Tapahtuman kotisivut

Digitalisaatio