AR ja VR, lisätty ja virtuaalitodellisuus apuna yrityksesi arjessa...
Mitä, miksi ja miten ?


Järjestämme Uki AR -hankkeessa alkuvuodesta 2020 kaksi teematilaisuutta yrityksille, joissa kerromme tarkemmin miten lisättyä ja virtuaalitodellisuutta voi hyödyntää yritysten arjen helpottajana. Kaikki tietävät Pokemon Go:n, mutta monikaan ei osaa yhdistää sen kaltaisen sovelluksen käyttöä yritysmaailmaan.

Tarpeiden, ja niihin kehitettyjen ratkaisujen ollessa moninaiset, tilaisuudet on jaettu kohderyhmittäin, jotta kaikki saavat paremmin juuri omaan toimialaan liittyvää tietoa.


Tammikuussa 29.01.20 aiheena on matkailu, vähittäiskauppa ja palveluliiketoiminta sekä niihin liittyvät ratkaisut. Alustajana tilaisuudessa toimii Ctrl Reality Oy, joka on kehittänyt erilaisia sovelluksia mm. matkailukohteiden virtuaaliesittelyyn, ja parhaillaan tekee Uudesakaupungissa mobiilisovellusta, jossa nykyhetki ja historiatieto yhdistyvät lisätyn todellisuuden keinoin.

Tammikuun tilaisuuteen pääset ilmoittautumaan tästä:


Helmikuussa 26.02.20 teematilaisuus kohdennetaan teollisuusyrityksille. Lisätty ja virtuaalitodellisuus tuo lukemattomia mahdollisuuksia esimerkiksi työhönopastukseen, tehdasalueen turvallisuusohjeista tiedottamiseen, virtuaaliesittelyihin jne jne. Myös näistä kertomassa on Ctrl Reality Oy.

Helmikuun tilaisuuden ilmoittautumislinkki löytyy täältä:


Molemmat tilaisuudet järjestetään iltapäivällä klo 13-16 ja paikkana on Demotila, osoitteessa Pohjoistullikatu 11, Uusikaupunki.

Tilaisuudet ovat maksuttomia, kahvitarjoilun vuoksi pyydämme kuitenkin ilmoittautumaan ylläolevien linkkien kautta.

Tervetuloa!

Lisätietoja:

Heidi Jaakkola, p. 044 773 2212, heidi.jaakkola(a)ukipolis.fi
projektipäällikkö, Ukipolis Oy