Webinaari elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun yhteistyön mahdollisuuksista

23.03.2021

Paikallisten elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun uudet toimintamallit -webinaari 14.4.

Webinaarin tavoitteena on avata uusia yhteistyömahdollisuuksia paikallisten elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun välillä. Webinaarin asiantuntija Jaana Levo Pyltico Oy:stä on tehnyt pitkään töitä lähiruoan ja kuntien ruokapalvelun yhteistyön edistämiseksi. Hän tulee antamaan käytännön vinkkejä, miten yhteistyötä voidaan edistää ja minkälaista hyötyä siitä on koko alueen hyvinvoinnille.

Kohderyhmä: varsinaissuomalaiset elintarvikealan yritykset, julkisen ruokapalvelun ammattilaiset ja kuntien päättäjät sekä muut asiasta kiinnostuneet.

Paikka: zoom -webinaari. Linkki lähetetään osallistujille 10.4.

Ilmoittautuminen: viimeistään 9.4. linkin kautta https://link.webropol.com/s/julkinenruokapalvelu

Järjestäjä: Kuluttajat ruokaTalouden keskiössä, KulTa -hanke

Lisätietoja: https://vs-lähiruoka.fi/tapahtuma/paikallisten-elintarvikeyritysten-ja-julkisen-ruokapalvelun-uudet-toimintamallit-webinaari/?instance_id=1362

 

Tietoa Varsinais-Suomen ruokaketjusta lukuina, tilastoina ja infograafeina. Ota faktat haltuun sivuiltamme https://vs-lähiruoka.fi/ruokaketju/ .

OHJELMA

klo 14:00 Tervetuloa, Varsinais-Suomi on merkittävä ruokamaakunta
Johanna Mattila, Turun yliopisto, Brahea-keskus

klo 14:10 Julkiskeittiöiden lähiruoan käyttö ja merkitys aluetaloudelle
Leena Viitaharju, Helsingin yliopiston Ruralia-instituutti

klo 14:30 Miten kunnan ruokalistoille on mahdollista saada lähellä tuotettu ruokaa?
Jaana Levo, Pyltico Oy http://www.pyltico.fi/

klo 15:00 Kunnan keskuskeittiön yhteyteen yritysten varastointi- ja jalostustila -esimerkkilaskelmia
Jaana Levo, Pyltico Oy http://www.pyltico.fi/ 

klo 15:45 Lähiruoan tuottajan kommentti- ja kysymyksiin vastauspuheenvuoro (puheenvuoro ruotsiksi)
Viljelijä ja Inkoon kunnan valtuutettu, Ingrid Träskman

webinaari.jpg

***

26.04.2021Valtiokonttorista haettavissa koronatukea 27.4. alkaen
30.03.2021Ideanappi
23.03.2021Webinaari elintarvikeyritysten ja julkisen ruokapalvelun yhteistyön mahdollisuuksista
02.03.2021Hiilijalanjälki webinaari
23.02.2021Mobiililuotsi käyntiin infotilaisuudella
09.02.2021Ukipolis mukana hankkeessa, jossa selvitetään Varsinais-Suomen ruokaketjun kehitystarpeita
26.01.2021Uusyrityskeskuksessa väliaikainen vetäjänvaihdos
19.01.2021Vakkasuomalainen Makureitti nyt rakenteilla!
21.12.2020Kustannustuen toinen hakukierros nyt auki
30.10.2020Wealth and success

Siirry arkistoon »