Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa - TuRVa

Päätavoitteena on lisätä varsinaissuomalaisten
ruokasektoriyritysten uusiutumis- ja sopeutumiskykyä toimintaympäristön muutoksiin, tukea kestävän ruokasektorin kehittymistä sekä varmistaa
ruokasektorin yritysten kilpailukyvyn säilyminen myös tulevaisuudessa.

Hankkeen kohderyhmänä ovat ruokasektorin
yritykset, kaupalliset b2b-jakelukanavat, julkinen ruokapalvelu sekä muut ammattikeittiöt ja varsinaissuomalaiset koulut ja oppilaitokset.

Projektipäällikkönä Mirja Junkola, mirja.junkola@ukipolis.fi, 044 773 2213


Toteutusaika: 1.10.2024 - 30.9.2026

Rahoitus: ELY 90 % (maaseuturahasto), muu julkinen 10 % (alueen kunnat)

Koordinaattori: Pyhäjärvi-instituutti sr

Hankepartnerit: Yrityssalo Oy, Ukipolis Oy, Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä ja Kemiönsaari