Tulevaisuuden ruokaketjut Varsinais-Suomessa - TuRVa
Päätavoitteena on lisätä varsinaissuomalaisten
ruokasektoriyritysten uusiutumis- ja sopeutumiskykyä toimintaympäristön muutoksiin, tukea kestävän ruokasektorin kehittymistä sekä varmistaa
ruokasektorin yritysten kilpailukyvyn säilyminen myös tulevaisuudessa.
Hankkeen kohderyhmänä ovat ruokasektorin
yritykset, kaupalliset b2b-jakelukanavat, julkinen ruokapalvelu sekä muut ammattikeittiöt ja varsinaissuomalaiset koulut ja oppilaitokset.
Projektipäällikkönä Mirja Junkola, mirja.junkola@ukipolis.fi, 044 773 2213
Toteutusaika: 1.10.2024 - 30.9.2026
Koordinaattori: Pyhäjärvi-instituutti sr
Hankepartnerit: Yrityssalo Oy, Ukipolis Oy, Lounais-Suomen koulutuskuntayhtymä ja Kemiönsaari
