Elintarviketurvallisuusklinikka 6.5.2013
09.04.2013 Toukokuussa voimaan astuva elintarvikevalvontatietojen julkistamisjärjestelmä Oiva sekä muut elintarviketurvallisuusasiat puhuttavat ja herättävät kysymyksiä niin kuluttajissa kuin alan toimijoiden keskuudessakin. Elintarvikeala nousuun Vakka Suomessa –hanke järjestääkin nyt yhdessä Turun yliopiston LounaFood –Aitoa makua Varsinais-Suomesta -hankkeen kanssa Elintarviketurvallisuusklinikan, jossa pyrimme vastaamaan kaikkiin mieltänne askarruttaviin aiheeseen liittyviin kysymyksiin sekä antamaan tietoa Oivasta, elintarvikehuoneistovaatimuksista, omavalvontasuunnitelman laatimisesta sekä pakkausmerkinnöistä.
Tilaisuuden ohjelma ja Eviran esite Oiva-järjestelmästä liitteenä.
Ilmoittautumiset tarjoilun järjestämistä varten sekä ennakkokysymykset 2.5.2013 mennessä mieluiten sähköpostilla osoitteeseen heidi.jaakkola(at)ukipolis.fi
Lisätietoa sähköpostilla tai puhelimitse numerosta 044-7732212.
Heidi Jaakkola projektipäällikkö Elintarvikeala nousuun Vakka-Suomessa –hanke
***************************************
|