Kysely paikallisen ruoan liiketoimintamahdollisuuksista

16.07.2018

KulTa - Kuluttajat ruokatalouden keskiössä -hanke on julkaissut
kyselyn paikallisen ruoan tuottajille ja käyttäjille.
Tavoitteena on saada kerättyä kentältä mahdollisimman kattavasti
tietoa paikallisen ruoan liiketoimintamahdollisuuksien nykytilanteesta
ja kehittämistoiveista.

Kyselyssä on omat osionsa alkutuottajille, elintarvikejalostajille ja
ravitsemispalveluita tuottaville yrityksille, samalla saadaan
mahdollisesti törmäytettyä uusia tuottajia ja käyttäjiä toistensa kanssa.
Kysely on auki 31.8. saakka.

Siirry kyselyyn tästä

kesa_ja_kukat.jpg

Makoisaa kesää

*****

20.02.2024Paikkoja auki!
30.10.2023Matalan kynnyksen omistajanvaihdospalvelu avattu
27.09.2023Tukihanoja menee kiinni ja pysyy auki
10.05.2023Projektipäällikön paikka on auki
02.12.2022Yritykset ja korkeakouluopiskelijat tapaavat
02.12.2022Työhön-rekrytointimessut tulossa tammikuussa
16.11.2022UKIPOLIKSEN MUUTOT
01.11.2022PIENYRITTÄJÄ: siirry uusiutuvaan energiaan ja säästä hankintakustannuksista
11.10.2022Vakka-Suomen Mobiililuotsi-sovellukselle valtakunnallinen palkinto
31.08.2022Yritys- ja palveluhakemistot päivittyvät

Siirry arkistoon »